Skip to content
DOC Kaas B.V.
Menu

Flexmedewerker Start People

0 - 40 uur Zuivelpark

DOC Kaas is een toonaangevende Nederlandse kaasproducent. De onderneming produceert jaarlijks op twee locaties in Hoogeveen een ruim assortiment kaas dat wereldwijd wordt afgezet. Van de wei die ontstaat tijdens de productie van kaas, worden hoogwaardige ingrediënten gemaakt voor onder meer de voedingsindustrie. De melk wordt geleverd door de leden-melkveehouders van de coöperatie van DOC Kaas. Op het kantoor en de twee productielocaties werken circa 250 medewerkers. DOC Kaas is een dochter van de Duitse zuivelonderneming DMK Group.

Flexmedewerker Start People

 

Ben jij de krachtpatser die op zoek is naar een afwisselende baan in de productie? Lees dan snel onderstaande tekst en laat het ons weten!

 

Je gaat aan de slag als flexmedewerker in de oproeppool van de productie bij DOC Kaas in Hoogeveen. Jouw werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het inladen van de kazen met de hand voor transport, heftruckwerkzaamheden en de kazen in- en uitdrijven in het pekelbad. Je kan ingezet worden op verschillende afdelingen binnen de organisatie. Dit maakt het werk interessant en afwisselend!

 

Eisen:

Als flexmedewerker ben jij in staat fysieke arbeid te verrichten en steek jij je handen uit de mouwen. Daarnaast herken jij jezelf in onderstaand:

  • Je bent minimaal 18 jaar;
  • Je bent per direct beschikbaar, bij voorkeur fulltime of voor minimaal 3 doordeweekse dagen;
  • Ben je in bezit van een geldig heftruckcertificaat of bereid deze te behalen, dan is dit een pre;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.

 

Wat bieden wij jou?
  • Een baan met een tijdelijk dienstverband op basis van oproep;
  • Een flexibele werkweek van 0-40 uur, geen urengarantie;
  • Een salaris van € 14,71 bruto per uur exclusief toeslagen;
  • Reiskostenvergoeding conform DOC Kaas regelingen

 

Zie jij jezelf al werken als flexmedewerker bij DOC Kaas? Solliciteer dan nu! Stuur je CV naar dockaas@startpeople.nl of bel naar 0591-750690 Wie weet verwelkomen wij jou dan als nieuwe flexmedewerker!

www.startpeople.nl of Solliciteer direct