Skip to content
DOC Kaas B.V.
Menu

Wie we zijn

Wij zijn DOC Kaas

DOC Kaas B.V. is een Nederlandse kaasproducent met een lange en rijke historie die teruggaat tot 1896. Op onze twee productielocaties in Hoogeveen produceren we verschillende kazen voor uiteenlopende klanten. Een breed assortiment van uitstekende kwaliteit. Gemaakt door onze ruim tweehonderd medewerkers, die met hun kennis en competenties kaasproductie tot een waar ambacht hebben verheven.

Over ons

Onze speerpunten

Veiligheid, kwaliteit en innovatie zijn speerpunten binnen ons bedrijf. We produceren kaas van topkwaliteit die over de hele wereld wordt genuttigd. De wensen van klanten en consumenten zijn hierbij leidend. Onze klanten waarderen onze kaas en wie we zijn: een toegankelijke, no-nonsense onderneming waar medewerkers elkaar kennen en nauw samenwerken. Daarbij zijn we als DOC Kaas altijd op zoek naar nieuwe manieren om de productie van kaas efficiënter en duurzamer te maken.

Over ons

De DMK Group

DOC Kaas B.V. is sinds 2016 onderdeel van de DMK Group, een van de grootste zuivelconcerns van Duitsland. Dit concern heeft ongeveer 7.800 werknemers op meer dan twintig locaties in onder meer Duitsland, Nederland en andere Europese vestigingen. Jaarlijks verwerkt de DMK Group 6,6 miljard kg melk tot zuivelproducten van de hoogste kwaliteit. Het productportfolio is breed: van kaas, dagverse zuivel en vegan producten tot babyvoeding, roomijs en weiproducten.

 

Als een van de grootste leveranciers aan Duitse supermarktketens en met een omzet van 5,6 miljard euro is de DMK Group een van de leidende ondernemingen in de zuivelindustrie in Europa.

Onze 2 productielocaties

De twee productielocaties van DOC Kaas B.V. zijn beide gevestigd in Hoogeveen. Op de Alteveerstraat produceren wij sinds 1896 zuivelproducten. Het is een historisch pand, maar door de moderne productiefaciliteiten tegelijkertijd zeer eigentijds! Iets verderop in Hoogeveen, op het Zuivelpark, staat onze grootste productielocatie die in 2003 in gebruik is genomen. Hier is ook het hoofdkantoor van de onderneming gevestigd.